Начало Бокс Джейк Пол: Шийлдс е загубенячка и никога няма да е като Серано

Джейк Пол: Шийлдс е загубенячка и никога няма да е като Серано

Джейк Пол: Шийлдс е загубенячка и никога няма да е като Серано
0

Джейк Пол не пощади Клариса Шийлдс след първата загуба на американката в бойните спортове. Тя допусна поражение в ММА от Абигейл Монтес.

Влогърът боксьор промотира друго голямо име в женския бокс – Аманда Серано.

„Истината винаги боли – Клариса Шийлдс е загубенячка. В ММА и най-вече със своето държание на примадона“, сподели Пол в социалните мрежи.

„Фалшивостта винаги се разкрива. Загубите идват, когато омразата те превземе. Питайте Ронда Раузи и Конър Макгрегър. Тя отдели повече време да обижда Джейк Пол отколкото на своето джу джицу.“

„Шийлдс никога не е била притегателна за много фенове, няма и да бъде. Аманда Серано е няй-великата – 30 нокаута в 42 битки, 2-0 в ММА, и двата пъти със събмишън. Поздравления за Абигейл Монтес за победата“, честити Пол на съперничката на Клариса Шийлдс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.