Начало Бокс Джойс „взриви“ публиката с коментар за Паркър (ВИДЕО)
0

Джойс „взриви“ публиката с коментар за Паркър (ВИДЕО)

Джойс „взриви“ публиката с коментар за Паркър (ВИДЕО)
0

„Малкият Джо ще ме погъделичка на 24 септември“. С тези думи Джо Джойс буквално взриви залата по време на пресконференцията с Джоузеф Паркър. Двамата ще се изправят един срещу друг в Манчестър, а залогът е много голям – претендентското място на WBO в тежка категория.

По време на брифинга, бившият шампион на дивизията Паркър бе попитан по какъв начин би могъл да нарани Джойс, който е известен с това, че абсорбира отлично ударите и има страхотна защита. „Ще го нараня“, бе краткият отговор на новозеландеца.

Думите му обаче бяха иронизирани от британеца, което предизвика и бурен смях в залата, включително и от самия Паркър. „О, малкият Джо ще ме погъделичка на 24 септември. Чухте ли? Малкият Джо ще ме гъделичка“.

Това обаче не бе краят на „купона“. Паркър опита отново да е сериозен с думите „Да, ще те нараня, ще те шамаря, удрям и каквото е необходимо“, при което последва нова порция ирония от Джойс: „О, ти си много корав. Е, не в онзи смисъл“. А това на свой ред отново направи така, че всички да прихнат от смях.

Разбира се, говорейки за промоция на боксов мач, не останахме и без сериозни закани. Джойс бе категоричен, че ще вземе 15-ия си пореден успех, при това с нокаут. „Ще му направя дупка в лицето. След този мач с кариерата на Паркър ще е свършено, а аз ще поема към световните титли“, уверен е британецът.

От своя страна бившият шампион, който има две поражения от 32 мача в кариерата си – по точки от Антъни Джошуа и Дилиън Уайт, заяви: „Целта е да си върна трона. Нищо друго няма значение, а Джо е застанал на пътя ми. Затова ще го махна от там. Можехме да проведем мача и по-рано, но Франк опита да ме метне с парите, искаше да ми даде по-малко, но това вече е оправено“.