Начало Бокс Джошуа тренира борба на ринга (ВИДЕО)

Джошуа тренира борба на ринга (ВИДЕО)

Джошуа тренира борба на ринга (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа, който е бивш шампион по бокс при професионалистите, разнообрази тренировките с….борба от стойка на ринга. Боксьорът сподели видео в социалните мрежи, което беше харесано от настоящия носител на коланите – Олександър Усик.

Припомняме, че украинският боксьор спечели поясите на IBF, WBA Super, WBO и IBO в тежка категория, надделявайки над Джошуа след категорично съдийско решение в негова полза на боксова гала, провела се на 25 септември на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Пред Антъни Джошуа стоят две опции в момента. Едната е да проведе реванш с Олександър Усик, за да се опита да си върне титлите на IBF, WBA Super, WBO и IBO в тежка категория.

Другата е да отсъпи, за да може да се организира обединителен двубой за абсолютната титла в тежка категория, който би противопоставил шампионът на WBC – Тайсън Фюри и носителят на останалите 3 (4 титли) – Олександър Усик.

За момента нищо не е ясно като се знае само, че Джошуа ще иска поне 8-цифрова сума за евентуално оттегляне от реванш с Усик.