Начало Бокс Еди Хърн: Другата седмица отивам в Саудитска Арабия за преговори

Еди Хърн: Другата седмица отивам в Саудитска Арабия за преговори

Еди Хърн: Другата седмица отивам в Саудитска Арабия за преговори
0

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, заяви, че другата седмица ще пътува до Саудитска Арабия, за да започне преговори за грандиозната галавечер, в която през декември Ей Джей трябва да излезе срещу Дионтей Уайлдър, а главното събитие да бъде Тайсън Фюри – Олександър Усик. И победителите от двете битки трябва да се изправят един срещу друг през 2024 г.

Грандиозно! Фюри, Уайлдър, Усик и Джошуа се бият на един ринг в една и съща нощ

Досега не е имало съществени разговори за битки в Саудитска Арабия. Но другата седмица ще отида там за преговори. Ще има ли Джошуа междинна битка през лятото? Бих искал да има, желанието на треньора Дерик Джеймс е същото. Сигурен съм, че всички останали бойци – Олександър Усик, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри – ще имат една междинна битка. Мисля, че и Джошуа трябва да го направи„, заяви той, цитиран от Vringe.com.

Хърн твърди, че определено няма да има забавяне от тяхна страна за мечтаното шоу: „Джошуа е готов да се бие както с Уайлдър, така и с Фюри. Преговорите с инвеститори от Саудитска Арабия изобщо не са проблем. Работили сме с тях преди, винаги сме се разбирали. Но не изключвам, че хората, които участват в преговорите за декемврийската мега битка, могат да не искат Антъни да провежда междинни битки. И според договора последната дума е тяхна„, добави промоутърът.

Хърн не каза за кои хора говори, но се предполага, че визира шефовете на DAZN.