Начало Бокс Еди Хърн е отворен за идеята двубой Усман-Канело

Еди Хърн е отворен за идеята двубой Усман-Канело

Еди Хърн е отворен за идеята двубой Усман-Канело
0

Мениджърът на боксовата супер звезда Саул Алварес, Еди Хърн, разкри, че е отворен за работа с UFC и шампиона на веригата в категория до 77 килограма Камару Усман.

„Канело“ наскоро подписа договор за още трои двубоя с оглавената от Хърн компания „Matchroom Boxing“. Неоспоримият шампион в средна категория в бокса трябва да се изправи срещу Дмитри Бивол и Генади Головкин според договора си, но в последните седмици и ММА страшилището Камару Усман търси двубой с мексиканеца.

Въпреки мераците на „Нигерийския кошмар“, към момента той получава откази от „Канело“ и човекът, който трябва да му позволи да се бие извън UFC – Дейна Уайт. Британецът Хърн е на друго мнение. Наскоро заяви, че цени Уайт като експерт в областа му и оценява високо UFC като компания и затова остава отворен за работа с тях.

Боксовият мениджър, обаче, е категоричен, че Усман няма шанс срещу „Канело“ в боксов двубой и това ще бъдат „лесни пари“ за мексиканеца и щаба му.

„Усман има договор с UFC, но ако Дейна иска да направим такъв двубой, с удоволствие бих дискутирал такава тема. Не виждал как Усман би имал шанс срещу Канело, но защо да казвам „не“ на такъв двубой? „Канело“ никога не казва никога, дори когато му говоря за Джейк Пол. Може да видим най-добрия в ММА срещу най-добрия в бокса. Парите въртят света“, заяви Еди Хърн.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".