Начало Бокс Еди Хърн: Уайлдър няма да е проблем за Фюри – Джошуа

Еди Хърн: Уайлдър няма да е проблем за Фюри – Джошуа

Еди Хърн: Уайлдър няма да е проблем за Фюри – Джошуа
0

Все по-малки стават шансовете да видим трети двубой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Това сподели британския промоутър и шеф на „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн, който от няколко седмици работи тясно с Франк Уорън и Боб Аръм за осъществяването на супер-мача между двамата британци.

Picture By Mark Robinson/MATCHROOM BOXING

Въпреки че двете стани все още не са подписали договор, то съществуват и пречки като Олександър Усик и Дионтей Уайлдър. През миналата година „Краля на циганите“ трябваше да се изправи за трети път срещу „Бронзовия бомбардировач“, но коронавирус пандемията и контузии на американеца отложиха на няколко пъти срещата.

В крайна сметка Фюри реши, че не му се чака повече и дори бе на косъм да направи мач в началото на декември, но той пропадна. Причината бе, че Дионтей Уайлдър обвини Фюри в „нечестна игра“, заплашвайки го, че ще търси своя шампионски мач чрез съда.

Снимка: БГНЕС

„От това, което виждам и чувам, Боб Аръм не е никак притеснен“, заяви Хърн.

„Според него договорът е много близо до подписване. Има някаква дело, което тече в момента. Но това няма да е проблем. Ако пък има нещо по-сериозно, то Фюри ще трябва да компенсира по някакъв финансов нчин Уайлдър.

„Не мога и не бива да говоря от името на Тайсън Фюри, но това което аз виждам е, че той няма да даде трети мач на Уайлдър. Имайки предвид всичко, което Уайлдър каза през последните месеци.

„В какво ли не го обвини!? Първо проблемът бе в ръкавиците, после му бяха сложили нещо във водата… Много странни приказки. Напълно в стила на 2020-та, дори и повече.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.