Начало Бокс Фюри изкара мръсните ризи на Еди Хърн
1

Фюри изкара мръсните ризи на Еди Хърн

Фюри изкара мръсните ризи на Еди Хърн
1

Бившият световен шампион в тежка категория – Тайсън Фюри, очевидно не е в много приятелски отношения нито с Антъни Джошуа, нито с промоутъра на световния шампион – Еди хърн.

Напрежението по оста Фюри – Хърн започна да расте още преди месец, когато Еди Хърн се изказа доста критично за предстоящия мач между шампиона на WBC – Дионтей Уйалдър и Тайсън Фюри на 1 декември в Лос Анджелис.

„Не мисля, че този мач ще се състои, освен ако не вземе 20 милиона паунда. Съмнява ме да се съгласи на мач с Уайлдър. Казаха, че са се разбрали, но все още нито има дата, нито има място“, сподели Хърн преди време.

Той обаче се оказа в дълбока заблуда, защото само няколко дни по-късно двете супер звезди на бокса и техните мениджъри се споразумяха за двубой и избистриха всичко около него.

Явно Фюри не е забравил думите на Хърн, които тогава изрази мнение, че Тайсън не е на нивото на Джошуа и Уайлдър и че ще му трябва време, за да бъде конкурентно способен.

В отговор на това, Кралят на циганите пусна в един от профилите си в социалните мрежи снимка на конфиденциален и-мейл с оферта за три мача от Еди Хърн.

В съобщението си до Фюри, Хърн предлага сделка на исполина за три мача и 3 милиона паунда за първия двубой, като всички съперници ще бъдат съгласувани с него.

„Ето нещо за затваряне на устата на онзи безполезен боксов промоутър. Не е лоша оферта за „най-слабия боксьор“. Имам още кореспонденции, затова си дръж безполезната уста затворена“, бе краткият отговор на Фюри.