Начало Бокс Фюри прави по 15 рунда без почивка в спартански условия

Фюри прави по 15 рунда без почивка в спартански условия

Фюри прави по 15 рунда без почивка в спартански условия
0

Тайсън Фюри разчита на уникални методи за тренировка преди всяка битка и преди трилогията с Дионтей Уайлдър не е по-различно. Един от промоутърите, които имат достъп до лагера му – Дмитрий Салита, разкри как се подготвя „Краля на циганите“.

Бившият световен шампион твърди, че Фюри дори в момента е готов да излезе да се бие цял мач.

„Бях в Маями при Тайсън  и той се намира в страхотна форма за Уайлдър следващия месец“, обяснява Салита.

„Направи 15 рунда спаринг без почивка. Намира се във феноменално физическо състояние и за човек с неговите размери това е необяснимо. От чисто боксова гледна точка е напъ;но готов да се бие и следващата седмица.“

Джошуа разкри кога може да има сблъсък с Фюри (ВИДЕО)

„Намира се в отлична форма – физическа, техническа, кардио. Никога няма да е Мистър Олимпия, но не съдете книгата по корицата“, съветва Салита.

„В залата му във Флорида е 36 градуса с огромна влажност. След няколко рунда рингър става като сауна. За лек боксьор като мен е трудно – той обаче показва нереална воля да се бие 15 рунда при такива условия. Велик атлет във всеки смисъл на думата.“

„Вече е толкова здрав ментално, че не знам отсъствието от ринга как не му е попречило. Изумих се от видяното“, завършва разказа си Дмитрий Салита.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.