Начало Бокс Камбосос активира клаузата за реванш с Хейни
0

Камбосос активира клаузата за реванш с Хейни

Камбосос активира клаузата за реванш с Хейни
0

Джордж Камбосос ще опита да си върне световното кралство в лека категория. Австралиецът активира клаузата за реванш с Девин Хейни. Двамата трябва да се срещнат до края на годината, като най-вероятно и този път битката им ще на „зеления континент“.

23-годишният американец се справи по доста убедителен начин с Камбосос на негова територия в Мелбърн, след като обедини всички пояси в дивизията – WBC, WBA, IBF и WBO. Хейни доминираше над противника си, а неговият баща дори бе категоричен, че това са лесно изкарани пари и няма проблем те да се бият отново, защото ще видим още една победа на сина му.

Да, реванш ще има. 100 процента. Активирах клаузата, така че всичко е готово“, информира Камбосос. Очакванията са двубоят да се проведе отново в Мелбърн, в Сидни или Бризбейн.

С успеха си в началото на месеца Хейни стана първият абсолютен шампион в лека категория след 32 години пауза. Камбосос обаче остава оптимист, че макар да е 9 години по-възрастен от съперника си, има с какво да го надиграе на реванша. „Знам, че мога да спечеля. Ще направя някои промени, но моята съдба е да покажа колко съм велик и да си върна поясите. Благословен съм да проведа такова шоу отново“, каза още Камбосос.