Начало Бокс Конър се готви за мач в инвалидни колички!
0

Конър се готви за мач в инвалидни колички!

Конър се готви за мач в инвалидни колички!
0

Феновете на спорта са ставали свидетели на какви ли не странности. Но да видим Конър Макгрегър да се бие в инвалидна количка? Едва ли някой си е представял подобно нещо.

Изглежда обаче то е на път да се случи. Според комедианта Сър Стиво Тимоти, бившият двукратен световен шампион в UFC е приел предизвикателство и ще се изправи в боксов мач срещу друг представител на артистичното изкуство – Ал Форан. Срещата ще бъде организирана от ирландската асоциация на инвалидите, като все още няма подробности къде точно и на коя дата ще се проведе тя. Знае се, че мачът ще бъде благотворителен.

Треньорът на Конър – Джон Кавана и друг път е говорил за демонстративен двубой между милиардера и комика. Изглежда моментът е настъпил, като Макгрегър се готви да изкара още милиони от участието си в това събитие. То ще може да се реализира, след като „Ноториъс” се възстановява от счупването на левия му глезен в сблъсъка с Дъстин Порие от UFC 264.

Конър ще бъде един от гвоздеите на програмата ни. Той доброволно се съгласи да се боксира в инвалидна количка с Ал Форан, който е импресионист. Виждали сме въпросният човек да имитира Конър, така че реално ще видим Конър срещу Конър”, споделя Стиво Тимоти.