Начало Бокс Ковнацки е готов за Хелениус и голямата вечер в Бруклин

Ковнацки е готов за Хелениус и голямата вечер в Бруклин

Ковнацки е готов за Хелениус и голямата вечер в Бруклин
0

Непобеденият полски боксьор Адам Ковнацки е непоколебим в навечерието на следващата си битка – с Роберт Хелениус. Двамата ще спорят в елиминатор на WBA за претендент в тежка категория, а мачът е в Бруклин, Ню Йорк.

„Приключих тежък тренировъчен лагер и съм напълно готов за мача“, Ковнацки сподели в деня за медии и открити тренировки.

„Кондиционно съм много добре, чувствам се много силен. Фокусиран съм изцяло върху Хелениус. Това е тежко изпитание за мен, трябва да спазвам стриктно плана си. Ако успея да се справя с правия му, който ще държи дистанция – успехът ми е гарантиран.“

„Трудът винаги се отплаща и съм сигурен в успеха си. Разбира се, има известно напрежение. За да станеш велик боксьор, трябва да се справяш с тези моменти. Мачовете стават все по-големи и по-големи, от мен се изисква все повече“, призна Ковнацки.

Двамата с Хелениус са от топ състезателите в тежка категория. Очаква се интересна битка. Любопитното е, че и двамата бяха считани за сигурни съперници на Кубрат Пулев преди време, но по една или друга причина мачовете пропаднаха.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.