Начало Бокс Легенда ще тренира Томи Фюри за битката с влогъра

Легенда ще тренира Томи Фюри за битката с влогъра

Легенда ще тренира Томи Фюри за битката с влогъра
0

Легендарният треньор Шугар Хил Стюард ще подготвя Томи Фюри за битката му с Джейк Пол.

Британецът иска да е максимално подготвен преди най-голямото предизвикателство в кариерата си до момента. Влогърът набира сериозна популярност и вече е със статистика 4-0 на професионалния ринг.

Твърденията за тайни клаузи да не бъде нокаутиран в договорите за битките и изкуственото надуване на балона едва ли засягат Пол, който обещ зрелище на 18 декември.

Томи Фюри е първият боксьор, срещу който Джейк се изправя.

Той обаче не може да се похвали с аматьорска кариера, а до момента на ринга промоурърът Франк Уорън му намираше единствено ходещи боксови круши. Вероятно броят на загубите на всички негови съперници до сега е четирицифрено число.

Вълнението около битката Томи Фюри – Джейк Пол е голямо, макар и двамата да не са каквито и да е имена в бойните среди.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.