Начало Бокс Лопес полудя, спечелил 10 от рундовете
0

Лопес полудя, спечелил 10 от рундовете

Лопес полудя, спечелил 10 от рундовете
0

Теофимо Лопес изглежда не може да губи. Вече бившият световен шампион в лека категория изненадващо за всички обяви, че не просто не е допуснал първото си поражение в кариерата, а дори напротив – доминирал е над Джордж Камбосос.

24-годишният американец бе надигран от австралиеца на галавечерта в Ню Йорк. Той бе пратен в нокдаун в първия рунд, а през останалото време не убеди, че заслужава да запази поясите си. В крайна сметка Камбосос ликува в две от съдийските карти, а мачът бе един от най-приятните за гледане през тази година на боксовата сцена.

След неговия край Теофимо направи така, че дори феновете в Ню Йорк да го освиркат. Това се случи, след като взе микрофона и обяви, че е ограбен, защото е спечелил 10 от рундовете!

Хей, ти си страхотен боксьор, но аз спечелих. Всички знаят това. Реферът трябваше да вдигне моята ръка, аз спечелих. Не ме интересува какво казват останалите. Спечелих с 10-2 при рундовете. Тези титли са мои”, изригна Лопес. Това предизвика гневна реакция на публиката в залата, която показа, че разбира от бокс.