Начало Бокс Мейуедър и Мани отново застават един срещу друг
0

Мейуедър и Мани отново застават един срещу друг

Мейуедър и Мани отново застават един срещу друг
0

Флойд Мейуедър и Мани Пакиао отново ще се изправят един срещу друг. Новината бе потвърдена днес. В случая обаче не става въпрос за втори епичен боксов дуел, по подобие на битката им през 2015-а, която мнозина определиха като „Мача на века”. Не, този път двете легенди са решили да сменят попрището и да премерят сили на… баскетболната площадка.

Макар да не впечатляват с кой знае какъв ръст, бившите световни шампиони са потвърдили, че ще оглавят двата отбора в благотворителен двубой. Срещата трябва да се проведе през декември в Лас Вегас.

„Ние, долуподписаните, сме в основата на тази идея и ще я реализираме с изцяло благотворителна цел. Датата на събитието ще бъде съобщена по-късно, след като изчистим детайлите по организацията. Съгласихме се по основната тема – да осигурим забавление на феновете на бокса, баскетбола и всички спортове, както и да наберем средства за определени благотворителни каузи по Коледа”, гласи съобщението, подписано от „Мъни” и „Пакман”.

В отборите на Мейуедър и Пакиао ще може да се включат по двама бивши баскетболисти от НБА. Срещата най-вероятно ще се проведе преди рождения ден на филипинеца, който е на 17 декември.