Начало Бокс Непобеден шампион пожела Канело

Непобеден шампион пожела Канело

Непобеден шампион пожела Канело
0

Всеки иска да се бие с най-скъпоплатения боец за миналата година – Саул Алварес-Канело. Не е изненада, че Джермал Чарло се е прицелил към короната на рижия мексиканец. Чарло (29-0) е настоящият шампион на WBC в средна категория и е на мнение, че заслужава да се пробва срещу най-добрите.

„Това е бизнес. Когато говоря за мача Канело – Головкин, феновете си мислят, че ме е страх от тях“, заяви Чарло.

„Но точно това са битките, които аз искам. Искам шампиона Канело, искам голямото шоу на вечерта. Аз съм на 29, той е на 30. Надявам се да получа шанс, докато и двамата сме в зенита си.“

„Просто ще изляза на ринга срещу него и ще се забавлявам. Това е приоритетът ми. Напоследък ми пращат боксьори, които не са на моето ниво“, оплака се Джермал Чарло.

В края на миналата година Ви представихме поредица, озаглавена „Боксовите срещи, които бихме искали да видим през 2019“. Именно сблъсък между Чарло и Канело попадна в полезрението ни, припомнете си тук.

В момента мексиканецът е изправен пред сериозно изпитание – Сергей Ковальов. Алварес качи 2 категории за този мач. Някои фенове са притеснени от това и искат любимецът им да се върне в естествения си хабитат – средна категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.