Начало Бокс Олимпийската шампионка Стойка Кръстева с открита тренировка в парка (ГАЛЕРИЯ)

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева с открита тренировка в парка (ГАЛЕРИЯ)

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева с открита тренировка в парка (ГАЛЕРИЯ)
0

Поредна открита тренировка си организираха през уикенда от боксов клуб „Локомотив“ (София). „Железничарите“ продължават да използват хубавото време и водят част от своите занимания в обновения и ремонтиран Северен парк.

Сред треньорите бе и олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. Златната ни медалистка от Токио 2020 обяви край на състезателната си кариера наскоро и вече е насочила изцяло усилията си върху треньорската дейност. Кръстева е треньор в клуба, за когото се състезаваше преди това и под ръководството на Борислав Георгиев.

Идеята за тренировки в парка не е случайна. Малките боксьори и боксьорки демонстрираха своите умения с цел популяризирането на спорта в район „Надежда“. С тях бе и клубният талисман Катерицата.

Инициативата бе само ден след рождения ден на Стойка Кръстева. Двукратната ни европейска шампионка и два пъти втора от световно първенство посрещна личния си празник в залата на „Локомотив“, а децата я изненадоха с торта и цветя. Без да си дава почивка, още на другия ден Кръстева продължи с тренировките и на открито.