Начало Бокс Пакяо раздаде 4 автомобила и 58 мотоциклета на рождения си ден (ВИДЕО)

Пакяо раздаде 4 автомобила и 58 мотоциклета на рождения си ден (ВИДЕО)

Пакяо раздаде 4 автомобила и 58 мотоциклета на рождения си ден (ВИДЕО)
0

Живата легенда на световния бокс Мани Пакяо отпразнува 40-тия си рожден ден в типично негов стил. Винаги смирен и щедър, филипинецът е любим на боксовите фенове по света не само с уменията си в ринга, но и с характера си извън него.

На този негов празник „Пакмен“ раздаде купища мобилни телефони, 4 автомобила (Suzuki Dzire; Ford Ranger; 2x Toyota Vios), 58 мотоциклета и още хиляди хранителни продукти на струпалите се негови сънародници пред „Pacman Beach Resort“ в Тиното, Сарангани. Боксьорът някога е бил изключително беден и е споделял пред медиите, че дължи щедростта си на тежките периоди в живота си, през които не е имал почти нищо.

Боецът е един от най-богатите мъже в страната си, а на грандиозните му парита често присъстват политици и светски личности от други професионални сфери. Тази година президентът на Филипините Рдриго Дутерте гостува на банкета на Пакяао.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".