Начало ММА Tози боец иска титлите в цели три спорта (ВИДЕО)
0

Tози боец иска титлите в цели три спорта (ВИДЕО)

Tози боец иска титлите в цели три спорта (ВИДЕО)
0

ММА боецът Сейдж Норкът има амбиции за нещо повече от това да е шампион на ONE FC. Наскоро той подписа с най-популярната професионална ММА организация в Азия ONE FC и освен шампион по ММА, иска да е шампион и по муай-тай и кикбокс на веригата.

Сейдж смята, че ONE FC е най-правилното място за него, защото веригата промотира и битки в други стилове и така ще може да докаже уменията си във всеки един от тях. Американецът е започнал пътя си в бойните спортове с текуондо и карате, а в смесените бойни изкуства най-големият му успех е подписването с UFC. Норткът наблегна и на това, че събитията на организацията се наблюдават от над 35 милиона души по цял свят.

Преди да старитра ММА кариерата си, „Супер Сейдж“ е изиграл 15 кикбокс двубоя при професионалистите. Всичките му изяви между въжетата завършват с победа. Въпреки, че е допуснал само 2 загуби в най-елитната ММА верига в света, младокът не успя да се хареса на Дейна Уайт в осемте си битки в Октагона и договорът му не бе продължен. 22-годишният боец бе считан за един от най-перспективните бойци в UFC, но сега е повече от щастлив да си пробва късмета другаде.

Източник: Тhe MMA Hour

Вижте видео с най-добрите моменти на талантливият Сейдж Норткът:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".