Начало Бокс По какво се различават украинците от руснаците според жената на Усик?

По какво се различават украинците от руснаците според жената на Усик?

По какво се различават украинците от руснаците според жената на Усик?
0

Съпругата на световния шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик, Екатерина за пореден път взе отношение около войната между Украйна и Русия. Този път нахаканата украинка описа разликите между сънародниците ѝ и руснаците.

„Къде е Русия и руският народ до нас? Като цяло сме различни. И никога няма да бъдем братя със сигурност. Никога не сме били, честно казано. Имам много  приятели в Крим. Опитах се да им го докажа. През целия си живот живея в Украйна. Никога през живота си не съм виждала други нацисти или фашисти, освен руснаците”, споделя украинката в социалните мрежи.

,,Много хора не се развиват в Русия. Те не четат история, изобщо не четат литература. Те просто гледат телевизия. Един мислещ, анализиращ човек все още ще има съмнения, че нещо не е наред. По-голямата част от Русия, както я виждам сега, е стадо и то обедняло“, каза Екатерина.

Екатерина Усик се превърна в една от личностите, която най-често изразява публично омразата си към Русия. Украинката дори си позволи да предложи възнаграждение за екзекуцията на Владимир Путин. Преди това пък заплаши руските войници, че ще станат на месо в Украйна.