Начало Бокс Рахман ще бъде най-ниско платеният опонент на Джейк Пол

Рахман ще бъде най-ниско платеният опонент на Джейк Пол

Рахман ще бъде най-ниско платеният опонент на Джейк Пол
0

Хасим Рахман младши може и да е най-опитният боксьор, срещу когото ютубърът Джейк Пол някога се е изправял, но няма да бъде най-високо платеният опонент на Пол. Това не притеснява Рахман, който има 13 професионални боксови срещи и над 100 аматьорски такива.

Аз съм най-ниско платеният му опонент, но аз съм този, който ще му даде най-голяма кредибилност в света на бокса“, категоричен е Рахман, който направи дебюта си при професионалистите през 2017-а.

Хасим Рахман младши влиза като резерва за този двубой, тъй като първоначалният опонент на Джейк Пол за 6-и август бе Томи Фюри, но на британецът му бе отказана виза за САЩ.

„За мен това е голяма възможност. Никога не съм се съмнявал в изхода от този двубой. Не съм преговарял за парите. Казаха ми, че това е офертата и няма да се промени. Затова я приех и ето, че сме тук и сега“, разказва Рахман на пресконференцията в „Медисън Скуеър Гардън“, Ню Йорк, която се състоя във вторник.

Рахман младши и Джейк Пол са бивши спаринг партньори. През април Рахман младши допусна единствената загуба в професионалната си кариера. Джейк Пол има пет победи в пет срещи, като досега се е състезавал срещу двама бивши ММА състезатели и един бивш баскетболист от NBA. Рахман младши определя този двубой, като „по-скоро все едно се бия с аматьор“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".