Начало Бокс Рики Хатън за Фюри: Ще се оттегли когато победи Джошуа

Рики Хатън за Фюри: Ще се оттегли когато победи Джошуа

Рики Хатън за Фюри: Ще се оттегли когато победи Джошуа
0

Рики Хатън, който е бивш световен шампион в две категории в професионалния бокс, е на мнение, че ако Тайсън Фюри реши да се оттегли от бокса, не трябва да бъде винен от никого.

Ако Тайсън Фюри поиска да си почине след войната с Дионтей Уайлдър, никой от нас няма да го вини. Може да го видим на ринга едва след реванша между Oлександър Усик и Антъни Джошуа“, разкри Хатън пред „Metro“, цитирани от „Manchester Evening News“.

Припомняме, че Тайсън Фюри нокаутира в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на бойна гала, състояла се на 9 октомври в Лас Вегас. Сблъсъкът беше за световната титла WBC в тежка категория. В срещите между двамата „Циганския крал“ води с 2 успеха, а първият двубой приключи с равен резултат.

„Ако Тайсън поиска да си почине, това ще даде на Ей Джей шанс да се реваншира срещу Усик. И ако успее да го направи, ще получим битката, която всички искаме. Мисля, че сега за него има само едно квадратче, в което трябва да сложи отметка – британски сблъсък срещу Ей Джей. Ако това не стане, тогава не мисля, че може да постигне нещо повече в кариерата си.

Той имаше три вълнуващи срещи с Уайлдър. Ако сега поиска да окачи ръкавиците си на пирона, не мисля, че някой би го винил. Но познавайки Тайсън, както го познавам, той ще иска да прекрати кариерата си, когато победи Ей Джей“, добави още Хатън.