Начало Бокс Руис напредва с възстановяването (СНИМКА)

Руис напредва с възстановяването (СНИМКА)

Руис напредва с възстановяването (СНИМКА)
0

Анди Руис – младши, който е бивш световен шампион в тежка категория, продължава с подготовката по завръщането си на ринга. Припомняме, че мексиканецът претърпя операция на дясното коляно. Той се подложи на интервенцията в Гуадалахара преди около три седмици, а за това информира неговият баща пред ESPN.

„Идваме по-силни от всякога, благодарение на Мунир Сомоя“, написа „Унищожителя“ в профила си в Instagram, добавяйки снимка с кондиционния си треньор в залата за фитнес.

Руис се завърна на ринга след около година и половина отсъствие, побеждавайки Крис Ареола с решение в сблъсък, провел се на 1 май в Карсън, Калифорния.

Преди този сблъсък, Руис загуби световните титли от Антъни Джошуа на боксова гала, която се проведе през декември 2019 година в Саудитска арабия.

Анди Руис-младши има общ баланс от 34 победи, 22 от които с нокаут, и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Джойзеф Паркър) в своята професионална боксова кариера.

Наскоро той разкри две имена, сред които най-вероятно ще бъде избран неговият следващ противник на ринга. Това са Дилиън Уайт и Луис Ортис. След това се оказа, че най-близко до сблъсък с него е Чарлз Мартин. Сблъсъкът беше елиминационен за претендент №1 на IBF, но сега той се отлага. Двамата почти се бяха разбрали за битка през октомври.