Начало Бокс Руис за сблъсъка Фюри – Уайлдър: Беше невероятен двубой

Руис за сблъсъка Фюри – Уайлдър: Беше невероятен двубой

Руис за сблъсъка Фюри – Уайлдър: Беше невероятен двубой
0

Анди Руис-младши даде интересно мнение за третия сблъсък за световната титла в тежка категория на WBC, противопоставил Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Бившият световен шампион е впечатлен от двубоя, който завърши с победа с нокаут в 11 рунд за „Циганския крал“, с което Тайсън Фюри остана непобеден на професионалния ринг.

Беше невероятен двубой. И двамата се изправиха лице в лице. Единият повали другия, а другият повали единия. Те показаха, че имат сърца на воини и лъвове. Дионтей Уайлдър свърши невероятна работа. Везните се накланяха, но се радвам, че Фюри победи“, разкри мексиканецът пред световната преса, цитиран от fight-bg.com.

Руис заяви, че иска да срещне на ринга в бъдещи сблъсъци и Фюри, и Уайлдър, определяйки и целта си.

Определено искам да се бия с тях. Затова присъствах на техния двубой. Просто чакам всички да се елиминират и след това идвам. Фюри притежава колана, който искам. Имах всички колани с изключение на WBC, затова го преследвам,“ сподели Руис.

Междувременно Анди Руис – младши продължава с възстановяването, за да се завърне, колкото се може по-бързо на ринга. Припомняме, че мексиканецът претърпя операция на дясното коляно. Той се подложи на интервенцията в Гуадалахара в средата на август, а за това информира неговият баща пред ESPN.