Начало Бокс Семейство Фюри обедня с 800 хиляди лири

Семейство Фюри обедня с 800 хиляди лири

Семейство Фюри обедня с 800 хиляди лири
0

Братът на световноизвестния боксьор Тайсън Фюри – Томи Фюри и приятелката му Моли-Мей Хейг са били ограбени. Крадците са тършували в дома им в Манчестър, като според английските власти, обирът възлиза на стойност около 800 000 британски лири.

„Изглежда, че крадците са били няколко и то доста опитни. Бандата е знаела какво прави и къде да търси. Имали са и машини в тях“, твърдят от британската полиция.

Обирът е извършен на 21 октомври около полунощ, а тогава двойката от известното ТВ шоу ,,Love Island“ е била в Лондон.

Според британски медии боксьорът и влогърката са разтърсени от случилото се. Двамата са категорични, че не желаят да живеят отново в това жилище. От апартамента са изчезнали дрехи, бижута, пари, мебели и техника.

„Крадците са откраднали вещи на стойност около £800 000Взели са им всичко. Те вече нямат нищо друго освен това, което са имали в куфарите си в Лондон“, казват от полицията.

22-годишният Фюри е по-малкият брат на световния шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри. Младият боксьор има само 7 битки в кариерата си и спечели всички.

Моли пък е известна влогърка във Великобритания, като сама тя преди година бе публикувала видео на новото им съвместно жилище с Фюри. Там младата дама показва подробно апартамента, като е възможно именно това видео да е изкушило крадците, да се насочат към точно този апартамент.