Начало Бокс Сравниха Томи Фюри с Головкин
0

Сравниха Томи Фюри с Головкин

Сравниха Томи Фюри с Головкин
0

Меко-казано смело сравнение между Томи Фюри и световният шампион Генадий Головкин. Това чуха фенове и специалисти на пресконференцията, на която братът на Тайсън се закани да нокаутира Даниел Бочиански. По-малкият от фамилията ще подгрее своя батко преди неговата битка с Дилиън Уайт.

„Краля на циганите“ ще защитава титлата си на WBC на 23 април на стадион „Уембли“. Очакват се 94 хиляди зрители по трибуните, които обаче си купиха билети най-вече за гвоздея на вечерта, но не и за останалите мачове. Това е така, тъй като те не генерират особен интерес, предвид липсата на колоритни имена в картата.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

На фона на това и може би в опит да повиши вниманието към Томи Фюри, неговият баща Джон го сравни с Головкин. „Той е остър и силен. Виждам наченки на Головкин в него, когато той беше на тази възраст. Ще видите един много различен Томи Фюри в събота вечер. Той ще победи, при това с категорично надмощие“, заяви татко Фюри.

От своя страна Томи отговори: „Благодаря ти, оценявам тази подкрепа. Думите идват не защото съм негов син, а защото знае какво правя в залата. Дейвид Аделейе беше също с мен, правихме спаринги и ми даваше съвети. Вярвам, че ще оправдая доверието“, коментира по-малкият брат на Тайсън.