Начало Бокс Стойка с две опции за продължаване на кариерата
0

Стойка с две опции за продължаване на кариерата

Стойка с две опции за продължаване на кариерата
0

Броени дни, след като достигна най-големия връх в спортната кариера на един спортист – олимпийската титла, Стойка Кръстева е изправена пред кръстопът. Златната ни медалистка в категория до 51 килограма от турнира по бокс в Токио заяви, че тепърва ще вземе решение как да продължи оттук насетне.

Със сигурност ще остана в залата. Искам малко да си почина, да изговорим нещата, дали като състезател или като треньор, ще видим. Половината от живота ми е минал в залата, така че няма как да се отделя. Веднъж вече взех едно такова решение (да се откаже), а то се оказа, че не е било крайно”, каза пред bTV Стойка, която на 18 септември ще навърши 36 години.

По този повод нейният треньор Борислав Георгиев сподели: „Тя е достатъчно голям и зрял човек. Оставям изцяло това решение на нея. Тя е на върха и каквото и да прецени, аз винаги ще я подкрепям”.

Днес стана ясно още, че Кръстева ще бъде обявена за Почетен гражданин, както на родния Добрич, така и на Плевен. Двете Общини ще гласуват за званието на предстоящите си сесии.