Начало Бокс Уралския Хълк е в супер форма за дебюта в бокса (СНИМКИ)

Уралския Хълк е в супер форма за дебюта в бокса (СНИМКИ)

Уралския Хълк е в супер форма за дебюта в бокса (СНИМКИ)
0

Иван Щирков, известен още като „Уралския Хълк“, продължава да се готви на пълни обороти за дебюта си в професионалния бокс. Руснакът показа снимки от залата, където тренира за битката.

Припомняме, че Щирков ще се изправи срещу Иван Смирнов на ринга. Срещата ще бъде в тежка категория. Организатор на боксовата гала е „Hardcore boxing“. Все още не е обявена дата и локация на събитието.

„Уралския Хълк“ има баланс от 20 победи, 1 равенство и 2 загуби в ММА. Спечелил е 14 срещи преди финалния гонг (9 с нокаут и 5 след събмишън). През миналата година Щирков надделя над Мурат Гугов и Артур Астахов и вече е в серия от 3 поредни победи в ММА.

Иван Смирнов е професионален боксьор. Той е спечелил всичките си срещи до момента – 4. От тях Смирнов, който се състезава при най-тежките, е регистрирал 2 успеха с нокаут, включително и при последното си появяване на ринга – в края на май срещу Даниел Елбаев.

„Невъзможно е да се пречупи волята на този човек, който има вяра в душата си, а в сърцето – доброта и надежда“, написа „Уралския Хълк“ в профила си в Instagram.

Впечатлен от формата на Щирков остана друга звезда на Русия в смесените бойни изкуства – Магомед „Мага“ Исмаилов. „ Машина“ написа като коментар ветеранът, който само преди няколко месеца направи своя дебют и в бокса, надделявайки над нигериеца Оланреваджу Дуродола на боксовата гала „REN TV Fight Club“ провела се в Русия.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".