Начало Други Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, отпразнува официалния американски празник – Денят на независимостта заедно със своята съпруга Си Джей Пери, известна като „Лана“ от WWE.

Двамата, заедно със свои приятели, си наеха яхта и се позабавляваха под слънчевите лъчи в деня на най-големия американски празник – 4 юли.

Миро получи американски паспорт през 2019 година и от тогава се счита за американски гражданин. Двойката живее в Нашвил, Тенеси.

Припомняме, че Миро изпусна да спечели най-новата титла в кеча – AEW All-Atlantic.

В един от основните двубои на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, състояло се пред пълните трибуни на „United Center“ в Чикаго, Илинойс, Миро беше близо до короноването с пояса, но в крайна сметка, той стана притежание на бившата звезда на WWE – Пак (известен преди като „Невил“ или „Ейдриън Невил“).

Въпреки това много от коментарите на фенове в профила на най-бързо развиващата се кеч организация в света, предположиха, че Миро не спечели пояса, защото собственикът на компанията – Тони Кан готви пловдивчанина за най-големите сблъсъци, а именно – за световната титла!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".