Начало Други Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)

Миро и Лана отпразнуваха Деня на независимостта на яхта (ВИДЕО+СНИМКИ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, отпразнува официалния американски празник – Денят на независимостта заедно със своята съпруга Си Джей Пери, известна като „Лана“ от WWE.

Двамата, заедно със свои приятели, си наеха яхта и се позабавляваха под слънчевите лъчи в деня на най-големия американски празник – 4 юли.

Миро получи американски паспорт през 2019 година и от тогава се счита за американски гражданин. Двойката живее в Нашвил, Тенеси.

Припомняме, че Миро изпусна да спечели най-новата титла в кеча – AEW All-Atlantic.

В един от основните двубои на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“, състояло се пред пълните трибуни на „United Center“ в Чикаго, Илинойс, Миро беше близо до короноването с пояса, но в крайна сметка, той стана притежание на бившата звезда на WWE – Пак (известен преди като „Невил“ или „Ейдриън Невил“).

Въпреки това много от коментарите на фенове в профила на най-бързо развиващата се кеч организация в света, предположиха, че Миро не спечели пояса, защото собственикът на компанията – Тони Кан готви пловдивчанина за най-големите сблъсъци, а именно – за световната титла!