Начало Бокс Усик се обърна към Путин и руснаците

Усик се обърна към Путин и руснаците

Усик се обърна към Путин и руснаците
0

Световният шампион Олександър Усик отправи видео адрес към всички руснаци и техния президент – Владимир Путин.

Носителят на четири пояса в тежка категория апелира руската агресия веднага да спре.

„Добро утро на всички. Името ми е Олександър Усик. Искам да отправя следващите слова към хората на Русия“, сподели Усик.

„Ако се считаме за братя, православни християни. Не позволявайте децата ви да навлизат в нашата страна, не се бийте с нас. Обръщам се и към президента Владимир Путин. Ти можеш да спреш тази война. Моля те, седни и преговаряй с нас. Сподели своите искания. Нашите деца, жени, баби и дядовци се крият в мазетата… Ние сме тук в нашата страна, не можем да го направим другояче – защитаваме се… спри го! Спри тази война. Не на войната!!!“, добави световният шампион по бокс в тежка категория.

Бившите носители на коланите в тежка категория – братята Кличко, са част от резерва и всеки момент могат да бъдат мобилизирани на бойното поле.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.