Начало Карате Полезно: Десет лицеви опори на ден могат да променят живота ви

Полезно: Десет лицеви опори на ден могат да променят живота ви

Полезно: Десет лицеви опори на ден могат да променят живота ви
0

Навиците определят кои сме и в какво се превръщаме. Те често са подсъзнателни и се случват без много да се замисляме. Създават успешните хора и им помагат по пътя към техните целите.

Започнете с малки стъпки

Един навик се създава, когато се практикува често. Започвате с инструкциите и винаги по малко. Често 10 лицеви опори всяка сутрин могат да бъдат напълно достатъчни. След известно време ще усетите, че вече сте силни и можете да добавите още 10 в сутрешната ви рутина. След тях идват и клековете, набиранията, вдигането на тежести след работа. Ще усетите нужда да тичате по 10 минути за тонус, които бързо ще прераснат в маратонски дължини. Всичко това ще дойде благодарение на първите 10 лицеви опори.

Извънкласните дейности

След успешно добавяне на няколко упражнения в дневния ви цикъл, ще искате да продължите с положителната промяна. Следващият фокус е медитация. Правилното дишане в определени периоди от време преобръща целия ви ден. Обикновено се стартира с 2 минути, те преминават в 3-4. Постепенно стигате до 10, че дори и 20.

Всекидневно подобряване

След време ще добавите тонове здравословни навици. Ще се приближите към идеалното си ежедневие и това неизменно ще се отрази както на съзнанието ви, така и на вашето тяло. Ще се учудите как здравословните навици могат да променят живота ви завинаги чрез постигнатото през деня. Започвате от 10 лицеви опори и преминавате през медицатия, вдигане на тежести, спринтове, четене, защо не и свирене на китара. Не забравяйте да споделите резултатите си с другите, за да им подействате мотивиращо и да докажете, че всеки може.

Превод от: kwunion.com

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.