Начало Кикбокс и муай тай Антон Петров отвори своя академия в София (ВИДЕО)

Антон Петров отвори своя академия в София (ВИДЕО)

Антон Петров отвори своя академия в София (ВИДЕО)
0

Да създадеш собствена академия. С това може да се похвали популярният и успешен български боец Антон Петров. През последните години световният и европейски шампион за аматьори по муай тай умело съчетаваше професионалната си състезателна кариера с треньорската дейност. Тази година Петров направи следващата крачка и отвори врати на изцяло своя школа, която ще носи името му.

„Това беше моя мечта от малък и съм много щастлив, че я сбъднах“, казва Антон Петров пред Boec.BG .

Близо два месеца е продължил основният ремонт на залата, в която ще се помещава академията (в НДК). Освен муай тай, в академията ще се предлагат и бокс, борба, бразилско джу джицу, кондиционни тренировки, както и специални часове за дамите като табата, аеро боди, стречинг.

„В залата има много добра атмосфера и всякакъв вид тренировки. Мога да идват хора на всякакво ниво, мъже, жени, деца…“, посочва Петров.

Кои специалисти влизат в екипа на Антон Петров, какви ще се правилата ѝ и какви цели си поставят треньорите, ще научите тази неделя, 31-ви май в предаването за бойно спортове и изкуства „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.