Начало Кикбокс и муай тай Даниел Гецов надигра шампиона Серхио Санчес насред Билбао

Даниел Гецов надигра шампиона Серхио Санчес насред Билбао

Даниел Гецов надигра шампиона Серхио Санчес насред Билбао
0

Българският кикбоксьор Даниел Гецов постигна много престижна победа на галавечер в Билбао (Испания). В главното събитие на MFC Championship състезателят на СК „Армеец“ надигра по точки представителя на домакините Серхио Санчес.

Двамата се изправиха един срещу друг по правилника на К-1 в категория до 69 килограма.

Родната машина доминираше в мача и заслужено се поздрави с успеха. В ъгъла му беше личният му треньор Марио Кирилов, който е един от най-добрите специалисти у нас.

Това е втора поредна загуба за двукратния европейски шампион на WAKO PRO, който през февруари беше нокаутиран от Драгомир Петров на SENSHI 11. За него българските бойци започват да се превръщат в ахилесова пета.

Гецов пък записва нов успех след категоричната победа на SENSHI над сърбина Душан Радович. С подобни победи той със сигурност привлича вниманието на представители на чуждестранни вериги. Статистиката му на професионалния ринг вече е 6-0.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.