Начало Senshi Петер Артс: Детайлите правят разликата на върха

Петер Артс: Детайлите правят разликата на върха

Петер Артс: Детайлите правят разликата на върха
0

С обещания за скорошни срещи приключи поредният международен лагер SENSHI по правилата на KWU International Professional League във Варна. В продължение на три дни над 200 бойци от 8 различни държави взеха участие в семинара, който се проведе в зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта във Варна.

Подобно на втория ден, в неделя отново акцентът беше върху спарингите. А участниците приеха предизвикателството с усмивка на лице. В края на заниманието, когато умората и изтощението вече се усещаха в залата, Артс с широка усмивка на няколко пъти залъга бойците, че това е последният спаринг. В крайна сметка всички издържаха.

Milen Lesemann

„Виждам прогрес, но не трябва да спирате да работите – заяви нидерландското кикбокс величие. – Всичко е в детайлите. Те правят разликата във върха и те могат да ви задържат там“.

Последната тренировка премина под диктовката на трикратния шампион на К-1 в тежка категория – Петер Артс, който е един от главните инструктори в Професионалната лига на KWU. Артс показа майсторски техники и движения на участниците в семинара, като често пъти прибягваше до услугите на сина си Марчиано Артс, който не пропусна нито една тренировка.

Milen Lesemann

В наставленията му асистираше и чехът Ян Сокуп, който активно се включи в спаринг сесиите и така успя да предаде на младите бойци от своя опит.

Milen Lesemann

Семпай Николай Атанасов, Сенсей Захари Дамянов и Сенсей Петър Мартинов също се включиха дейно в последната тренировка, която завърши с реч на Артс.

Milen Lesemann