Начало Senshi Професионалната лига на KWU обяви програмата за международния лагер в София

Професионалната лига на KWU обяви програмата за международния лагер в София

Професионалната лига на KWU обяви програмата за международния лагер в София
0

Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) обяви пълната програма за предстоящия международен семинар, който ще се проведе от 20-ти до 23-ти май. Събитието ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София.

Организаторите са планирали 7 майсторски тренировки за състезатели, инструктори и съдии в рамките на три дни – петък, събота и неделя. Класовете ще се водят отново от световните величия в лицето на нидерландските кикбокс легенди Петер Артс, Ернесто Хуст и Семи Шилт. Шихан Александър Пичкунов от Русия също ще се включи в мастър класовете.

Всички те пристигат у нас отново по специална покана на Професионалната лига на KWU и нейният изпълнителен директор шихан Иво Каменов, който е и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България.

Заявки от чуждестранните участници ще се приемат до 9-ти май на email: kwunion2011@gmail.com (като изпратите попълнен формуляр: Application KWU)

Настаняване, хранене, участие в семинара и PCR тест след пристигане, са за сметка на организатора. PCR тест за влизане в страната и транспорт са за сметка на участниците. Тестът трябва да е направен не по-късно от 72 часа преди пристигане в България.

Денят за пристигане и наставяне е 20-ти май, четвъртък, до 12:00 ч. След това следват задължителни PRC тестове за сметка на организатора, а докато излязат резултатите всички участници са длъжни да се самоизолират в стаите си и да ограничат контактите си.

В петък по програма са предвидени три тренировки (9:00 – 10:30 / 14:00 – 15:30 / 18:30 – 20:00), а в събота и неделя по две (9:00 – 10:30 / 14:00 – 15:30).

Следете каналите на Boec.BG за повече подробности около лагера на Професионалната лига на KWU.