Начало ММА Аманда Нунеш живее в залата преди реванша с Джулиана Пеня (ВИДЕО)
0

Аманда Нунеш живее в залата преди реванша с Джулиана Пеня (ВИДЕО)

Аманда Нунеш живее в залата преди реванша с Джулиана Пеня (ВИДЕО)
0

Бившата шампионка в категория „петел“ при демите в UFC Аманда Нунеш ще направи всичко възможно, за да победи в реванша с Джулиана Пеня на събитието UFC 277. Нунеш загуби титлата си миналата година в двубой с Пеня. Последната надделя със събмишън.В интервю с Лаура Санко за „MMA Mania“ „Лъвицата“ разказва, че е тренирала много усърдно след загубата и дори живее в залата.

„На същия график съм, на какъвто бях, когато станах шампионка. Разбира се, просто съм вкарала някои нови неща. Нямам контузии и съм на 100 прожента, което е нещо, което винаги е отсъствало в лагерите ми досега.“, казва Нунеш, която напусна „Американ Топ Тийм„, но все още работи с някои от треньорите на американския тим в нейната нова зала.

„Чувствам се щастлива. За да бъде всичко по-лесно спя в залата. Не ми се налага да пътувам от вкъщи до залата и обратно. Когато приключа със сутрешната тренировка, оставам в студиото си. Имам приятна кухня, хол и стая за почивка“, допълни Нунеш. Нейният реванш с Пеня ще се изиграе на 30-и юли в Далас, Тексас.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".