Начало ММА Бащата на Тайсън Фюри: Той ще премине към ММА
0

Бащата на Тайсън Фюри: Той ще премине към ММА

Бащата на Тайсън Фюри: Той ще премине към ММА
0

Тайсън Фюри ще се отдаде на кариера в ММА, след като приключи своя път в бокса. Това обяви неговият баща Джон Фюри. „Циганския крал” и преди е заявявал, че възнамерява да влезе в октагона в близко бъдеще, въпреки че в последните месеци не е коментирал тази тема.

Мисля, че колкото по-трудно става за Тайсън, толкова по-добре за него. Сякаш това го прави по-силен. Когато има препятствия пред него, това го мотивира и той си поставя нови цели. Затова смятам, че той наистина ще премине в ММА след бокса”, сподели Джон Фюри.

Той е категоричен, че ако световният шампион на WBC в тежка категория наистина направи такава стъпка, ще се отдаде изцяло на кариера в октагона. Това няма да е епизодична проява. С подходящите тренировки, той ще стане много добър. Виждал съм го да се бори и наистина го прави по отличен начин. Вярвате или не, но Тайсън може да използва не само ръцете си”, каза още неговият баща.

„Циганския крал” не веднъж е публикувал снимки на свои тренировки с Тарън Тил. В тази връзка Джон споделя: „Питайте Дарън, той ще ви каже за какво става въпрос. Тайсън е бърз в краката, има правилен баланс и с подходящ треньор от ММА, нещата ще се получат перфектно”.