Начало ММА Бърнс: Ще ми е трудно да откажа битка с Чимаев
0

Бърнс: Ще ми е трудно да откажа битка с Чимаев

Бърнс: Ще ми е трудно да откажа битка с Чимаев
0

Бившият претендент за титлата в „полусредна“ категория на UFC Джилбърт „Дуриньо“ Бърнс разкри, че би му било трудно да каже „не“ на предложение за двубой с нашумелия Хамзат Чимаев. Бразилецът даде специално интервю за mmafighting.com, в което сподели какво мисли за такъв потенциален двубой.

„Мисля, че можем да направим битката на вечерта. Ще трябва да ни платят „pay-per-view“, защото ще направим страхотна битка. Можем да разменяме удари, събаряния. Не мисля, че може да ме събори, както направи с Ли, но ако го направи, то това би било страхотно. Тази битка ще се случи някога. Не знам дали ще е тази година, но вярвам, че ще се случи другата година. Мисля, че ще се бия с него, когато е близо до петото, или шестото място в ранглистата. В момента той е на десета позиция. Няма смисъл да се бия с него, когато е на десето място.“, заяви „Дуриньо“.

Бърнс добави, че е впечатлен от „шумът“, който се вдига около Хамзат и това, че медиите и феновете наистина го харесват, но вярва, че има други бойци в дивизията, които могат да създадат реални проблеми на чеченеца.

Мисля, че има много борци и граплъри на високо ниво в категорията и това може да усложни нещата за Хамзат. Мисля, че аз, Камару и Колби можем да му бъдем много сложни за разгадаване„, категоричен е бившият световен шампион по бразилско джу джицу.

Бърнс добави, че има и страйкъри в категорията, които могат да затруднят Чимаев като Висенте Луке И Стивън Томпсън.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".