Начало ММА Бърнс: Залагам всичките си пари на Оливейра срещу Махачев
0

Бърнс: Залагам всичките си пари на Оливейра срещу Махачев

Бърнс: Залагам всичките си пари на Оливейра срещу Махачев
0

Бившият претендент на UFC в полусредна категория Жилберт Дуриньо заяви категорично, че Чарлс Оливейра ще победи Ислам Махачев в евентуален сблъсък между двамата топ бойци в по-ниската категория до 70 килограма.

Шампионът Оливейра наскоро победи Джъстин Геджи със събмишън в първия рунд и феновете се чудят какъв ще бъде следващия му ход. Прогнозите на американски медии са, че следващият претендент за титлата в „лека“ категория ще бъде решен в сблъсъка Ислам Махачев-Бенеил Дариуш.

„Джу джицуто на Чарлс е просто толкова добро! Той е техничен, играе красиво! когато ледаш техниките му, виждаш детайлите, инерцията….Ислам също е граплът на високо ниво, но все пак бих заложил всичките си пари на Оливейра. Мисля, че Чарлс може да откаже Махачев, тъй като комбинацията му от страйкинг и граплинг е много добра. Вярвам, че комбинациите му в клинча, страйкинга и опитите за събмишън са това, което го прави най-добрия.„, заяви носителят на черен колан по бразилско джу джицу Жилберт Бърнс в интервю.

Бразилецът допълни, че Чарлс притежава много силни кикове, тъй като е „кокалест“ и висок.

„Чухте ли какво каза Геджи след битката? Каза, че Чарлс удря изключително силно……..така че, няма как да не заложа на Оливейра“

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".