Начало ММА Дейна Уайт разкри дали ще гледаме Братя Пол срещу Конър

Дейна Уайт разкри дали ще гледаме Братя Пол срещу Конър

Дейна Уайт разкри дали ще гледаме Братя Пол срещу Конър
0

Президентът на UFC Дейна Уайт се обяви против битка между Конър Макгрегър и някой от двамата братя Пол.

Влогърите са много шумни в медийното пространство в последно време, а не бива да забравяме, че Логан Пол дори стигна до мач срещу Флойд Мейуедър.

„Те изобщо не трябва да се бият с Конър Макгрегър“, заяви Дейна Уайт.

„И двамата са твърде големи. Логан и брат му Джейк са огромни мъже и изобщо не отговарят на размерите на Конър и неговите противници. Има си теглови категории с причина в бойните спортове.“

„Никога не обичам да казвам думата „не“ вече и не го правя. В миналото си изпатих от това и вече не искам, просто споделям мнението си дали според мен би имало такива битки. Все пак никога не знаем какво ще се случи.“

„В нашия бизнес всичко е до постигане на внимание. Важното е кой ще остане у дома в събота вечер и ще си плати да гледа въпросната битка. Има много други развлечения, които можеш да правиш по това време. Не харесвам въпросни мачове само от гледна точка шоуто и затова няма да се изкажа положително за такъв“, допълни Уайт.

Наскоро той беше въвлечен в сериозен конфликт с Джейк Пол, който го провокира да влезе в UFC само за един мач.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.