Начало ММА Дерик Люис прегази Крис Даукаус още в първия рунд (ВИДЕО)
0

Дерик Люис прегази Крис Даукаус още в първия рунд (ВИДЕО)

Дерик Люис прегази Крис Даукаус още в първия рунд (ВИДЕО)
0

Бившият претендент за титлата в „тежка“ категория на UFC Дерик Люис не остави никакво съмнение кой е най-добрият нокаутьор в дивизията. „Черният звяр“ нокаутира Крис Даукаус в првия рунд в главната битка на събитието „UFC Fight Night 199“, което се проведе в „APEX Center“, Лас Вегас.

Срещата започна с по-нисък интензитет, като двамата тежки удрячи „опипваха почвата“ и разучаваха противника си. Люис зае центъра на клетката, а Даукаус се движеше повече по периферията на октагона и търсеше контриращи удари.

Когато Дерик скъси дистанцията, той засипа с удари Дюкас и успя да отбележи нокаутираща комбинация. Двамата разменяха удари в клинча с ръце и крака, но десните крошета на Люис бяха прекалено голям залък за Даукаус и той се сгромоляса на пода.

С тази победа 36-годишният ММА боец счупи рекорда за най-много победи с нокаут в UFC. Той има 13 победи с КО в UFC, а в последните шест срещи има едва една загуба.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".