Начало ММА Джесика Андраде приключи Аманда Лемос с рядко срещан събмишън

Джесика Андраде приключи Аманда Лемос с рядко срещан събмишън

Джесика Андраде приключи Аманда Лемос с рядко срещан събмишън
0

Бившата шампионка на UFC в категория „сламка“ при жеите – Джесика Андраде, спечели бразилското дерби в главното събитие на UFC Fight Night 205 в Лас Вегас.

Победата дойде чрез първия в историята на най-популярната организация събмишън с триъгълник на рамото в стойка. Официалният край дойде 3 минути и 13 секунди след началото на първия рунд.

Иначе Лемос се справяше добре до този момент. Тя нанесе по-тежките удари и добре държеше дистанция. Нейните лоу кикове бяха започнали да създават проблеми на Андраде.

Така се стигна до средата на рунда, когато Джесика успя да прихване врата и лявото рамо на съперничката си и след това я заключи.

„Това е моята категория“, Андраде сподели веднага след победата.

„Тук се представям по най-добрия начин. Знам, че съм готова да се бия за титлата. Ако ми дадете този шанс, ще го сграбча с двете си ръце.“

По този начин впечатляващата победна серия на Лемос от пет поредни успеха приключи.

За последно беше губила през 2017 година в дебюта си за UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.