Начало ММА Джо Рогън ще си тръгне от UFC заедно с Дейна Уайт

Джо Рогън ще си тръгне от UFC заедно с Дейна Уайт

Джо Рогън ще си тръгне от UFC заедно с Дейна Уайт
0

Джо Рогън няма да е част от екипа на UFC, ако президентът на федерацията Дейна Уайт напусне поста си. Това беше споделено от самия него в подкаста му.

Рогън е част от най-голямата ММА верига в света от далечната 1997г. Тогава Уайт дори не е президент на компанията. Рогън е един от ветераните в редиците на федерацията с над 25 години стаж. Но клауза в договора му гласи, че ако Дейна Уайт напусне UFC, коментаторът трябва да го последва.

„Записано е в моя договор.“ каза Рогън в подкаста си. „Ако Уайт напусне, аз също изчезвам.“

Уайт неведнъж е заявявал, че рано или късно ще се оттегли от промоутърството на компанията и явно Рогън ще трябва да го последва, ако не предоговори условията си.

Джо Рогън обяснява ролята си като репортер в първото си предаване в UFC

С течение на времето Рогън се превърна в едно от лицата на ММА спорта и в частност UFC. От репортер, взимащ интервюта зад кулисите, той стана неизменна част от най-големите PPV събития на организацията.

Подкастът му бележи небивал успех в световен мащаб и наскоро той подписа рекорден 100-милионен договор с гиганта Spotify, за да се излъчват предаванията му пряко в платформата, където той оглавява класацията за гледания.

тагове: