Начало ММА Еди Алаварес и „Руг Руг“ отново в действие в края на април

Еди Алаварес и „Руг Руг“ отново в действие в края на април

Еди Алаварес и „Руг Руг“ отново в действие в края на април
0

Бившият шампион на UFC в лека категория и настоящ състезател на азиатската верига ONE – Еди Алварес, ще се завърне на ринга само три седмици след последния си мач.

Американецът ще участва на последното събитие от сериите „ONE on TNT“, което е предвидено за 29-ти април.Краля на ъндърграунда“ се би за последно на 7-ми април, когато бе дисквалифициран в срещата си срещу Юри Лапискус.

Срещата бе дискусионно прекратен още в първия рунд, като мнозина фенове, бойци и специалисти не останаха очаровани от решението на рефера, което бе леко казано странно. И докато в момента организаторите преглеждат случая и обмисля дали да не променят крайния резултат в полза на Еди, то стана ясно, че следващата седмица той ще има нов мач.

Алварес ще се бие срещу южнокореецеа Ок Рае Йон, който през изминалото денонощие победи руснака Марат Гафуров в сблъсък от „ONE on TNT 3“.

Освен Алварес, бързо завръщане на ринга на компанията ще направи и Омар Кан. Сенегалецът, който е по-известен с прякора си „Руг Руг“, също ще участва ан предстоящото „ONE on TNT 4“.

Страховития боец от тежка категория се би за последно на 7-ми април, когато записа третата си профи победа. Тогава африканецът се справи с Патрик Шмид, който бе приспан още в първи рунд.

Следващият съперник на Кан ще бъде беларусинът Кирил Гришенко, който ще направи своя дебют в ONE.