Начало ММА Ган счупи куп рекорди на UFC 265

Ган счупи куп рекорди на UFC 265

Ган счупи куп рекорди на UFC 265
0

Сирил Ган се намира на гребена на вълната в професионалния ММА. След само десет мача в смесените бойни изкуства той вече носи титла, а съвсем скоро ще се бие в унификация с машината Франсис Нгану.

Ган е първият роден във Франция боец, който печели версия на титла в UFC. Той е 15-ият, който достига до пояс без да има едно една загуба.

Серията му от 7 победи в UFC е най-дългата активна в тежка категория.

Той е един от четиримата бойци в тази дивизия, които са започвали със 7 поредни успеха. Другите са Франсис Нгану, Кейн Веласкес и Жуниор дос Сантос.

До момента 7 от 10-е му победа са с нокаут или предаване.

В мача му с Люис пласира разлика от 82 значими попадения, което е прецедент за мач от тежка категория.

Люис пък губи за 2-и път мач за титла, а във всичките си 6 поражения е спрян.

Двамата спомогнаха за 16 604 продадени билети на UFC 265. Те носят приход на организацията в размер на 3 460 000 щатски долара.

Стана ясно, че от спонсори бойците на тази галавечер ще усвоят още 278 000 долара.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.