Начало Видео Георги Валентинов изгледа Белатор 240 от първите редове (ВИДЕО)

Георги Валентинов изгледа Белатор 240 от първите редове (ВИДЕО)

Георги Валентинов изгледа Белатор 240 от първите редове (ВИДЕО)
0

Българският ММА боец Георги Валентинов успя да се наслади отблизо на „Белатор“ 240. Това издание на втората по престижност организация в света на смесените бойни изкуства се проведе този път в Европа. И по-конкретно Дъблин.

Валентинов отново е на ирландска земя за поредния си лагер в Straight Blast Gym Ireland (SBG) под ръководството на именития специалист Джон Кавана. 26-годишният старозагорец имаше възможност да наблюдава на живо и битките от „Белатор“. Той подкрепи от първите редове голяма част от местните бойци, с които тренира в залата на Кавана.

„Доста момчета от нашия клуб взеха участие – като Уил Флюри, Ричи Смюлер, Матеус Пискорц, Ричард Кайлие, Кифър Кросби и други. Видях наистина едно много високо ниво и в същото време усетих, че мога и аз. Нямам търпение!“, посочи Валентинов пред boec.bg директно от Ирландия.

Той призна, че много се е вълнувал, докато е наблюдавал двубоите, но и съжали за пропуснатите главни битки.

„Малко неприятно се получи, защото две от основните срещи трябваше да бъдат с други двама мои приятели и спаринг партньори в лицето на Петер Куели и Джеймс Галахър. Те щяха да са водеща битка, но и двамата претърпяха контуции по време на тренировъчния процес и отпаднаха от галата“, посочва Георги.

Валентинов остава в Дъблин и продължава своята подготовка заедно със своя мениджър Никола Атанасов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.