Начало ММА Георги Валентинов отново в клетката на 10-ти април

Георги Валентинов отново в клетката на 10-ти април

Георги Валентинов отново в клетката на 10-ти април
0

Георги Валентинов (21-5) се завръща в игра. Българският ММА боец получи покана за участие в събитието на полската ММА промоция European Fight Masters (EFM) на 10-ти април. Галата ще бъде в Полша, а името на противникът ще е ясно до дни. Това ще бъде дебют за 27-годишният старозагорец в тази организация.

Георги Валентинов не е влизал в клетката от 15 месеца. Последната му битка бе през октомври 2019-та срещу бразилския шампион Флавио Пина де Соуса в главната среща от  третото издание на бойния турнир GRAND FIGHT ARENA, на който е съорганизатор. По време на нея той получи лека контузия, от която трябваше да се възстанови, а през 2020-та  нямаше участия на бойната сцена заради пандемията и многото отменени събития.

Даниел Илиев и Георги Валентинов започват партньорство с поляци

Според уговорката с European Fight Masters, Валентинов ще има две срещи в рамките на малко повече от 1 месец. Както ви съобщихме по-рано, популярният роден ММА боец ще има изява и на българска земя в събитието на същата полска верига. Двубоят в София засега е планиран за 15-ти май, а нашият състезател ще бъде главна среща.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.