Начало ММА Как бойците в UFC реагираха на ареста на Джон Джоунс
0

Как бойците в UFC реагираха на ареста на Джон Джоунс

Как бойците в UFC реагираха на ареста на Джон Джоунс
0

Шампионът на UFC  в полутежка категория Джон Джоунс бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние и невнимателна употреба на огнестрелно оръжие. Случилото се с него накара редица бойци да коментират какво трябва да се случи, какви да са последствията или просто да изразят подкрепа или укор към Джоунс.

Предлагаме ви някои от тях:
Тиаго Сантос:
Вярвам, че тази категория на UFC има нужда от нов шампион! Не този, който постоянно се забърква в различни ситуации! Доминик Рейес и аз заслужаваме битка за титлата!

Ян Блахович: Мъдрите хора казаха: „Стойте си у дома“. Но не … Стига, Джон, трябва да потърсиш по-интелигентен начин да избегнеш бой с мен, отколкото да се скриеш в затвора…

Доминик Рейес: Той е толкова невероятно, че дори става смешно!

Колби Ковингтън: Вижте, няма причина да се паникьосвате. Светът е абсолютно нормален.

Крис Вайдман: Не съм изненадан

Тито Ортиз: Всички правим грешки, просто трябва да се учим от първите или от опита на другите. Срам!

Янси Медейрос: Не споря, че постъпката му не може да се нарече лош късмет. Но като родител искам да кажа, че в крайна сметка ние сме хора. Справи се с проблема и се върни при семейството. Децата се нуждаят от теб …

Диего Санчес: Дори коронавирусът няма да възпре Джоунс да пътува из града по време на пандемия !! Какъв парцал!

Дилън Данис: Джоунс чупи рекорди при всякакви обстоятелства. Той беше първият под карантина! Не го хвърляйте в затвора, там няма да се поправи. Затворете го в клетка с мен.

Бен Аскрен: Просто не мога да разбера защо не наеме шофьор за 50 хиляди годишно?

Кори Андерсън: Спомняте ли си как той ви убеди, че се е поправил? Тогава дори го нарекох блъф и казах: „почакайте, той отново ще се прецака”. Но ме нарекоха просто недоброжелател и той беше похвален. Е, историята се повтаря. „Непоправимите” отново се показаха.

Белал Мохамед: Короната го накара да го направи

Валентина Шевченко: Жалко е, че съвременният свят живее толкова „хай”! Толкова много хора започнаха да обвиняват Джон Джоунс, без да имат информация за ситуацията! След като се бих в същия турнир с него, видях, че той е добър човек! Има труден период, ще се върне и ще бъде по-силен!