Начало ММА Конър Макгрегър: Ще се завърна срещу Усман и ще го нокаутирам

Конър Макгрегър: Ще се завърна срещу Усман и ще го нокаутирам

Конър Макгрегър: Ще се завърна срещу Усман и ще го нокаутирам
0

Ирландската суперзвезда Конър Макгрегър се е насочил към завръщане в полусредна категория на UFC. За него всичко останало освен директен мач за титлата е немислимо.

Ето какво планира бившият двоен шампион:

„Сега за мен е най-важно да преценя на кои килограми да се бия. Не се виждам отново е лека категория“, започна Конър.

„Вярвам, че мога да се изправя срещу Усман за титлата в полусредна категория при завръщането си. Натам съм насочил вниманието си. Вече съм твърде голям – чувствам се силен, здрав, изпълнен с енергия и затова няма да свалям тегло и да губя всичко това.“

„Уверен съм, че мога да победя Усман, който е бавен борец без потенциал за събмишъни. От какво да ме е страх? Къде е опасността? Не виждам опасност с него. Хората ще говорят за мен как съм покорил три категории. Никой не беше правил нокаути в три различни дивизии, аз ще съм първият с титли“, уверен е Макгрегър.

„Тази игра е, за да се пише история. След като покоря трета категория, ще съм абсолютния цар. До края на живота ми никой няма да го повтори. Ще нокаутирам Камару Усман, направих го с Алдо и с Алварес – три нокаута, три световни титли, три теглови дивизии.“

На хартия завръщането му с директен мач за пояс изглежда много несигурно, след като има едва една победа в последните си три битки, като беше приключен два пъти от Дъстин Порие и веднъж от Хабиб Нурмагомедов.

Ако се върнем назад до 2016 година то статистиката му става 3-4.

Все пак решението е в ръцете на Дейна Уайт, за когото от значение е и звездният статут.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.