Начало ММА Конър с прощални думи към ММА
0

Конър с прощални думи към ММА

Конър с прощални думи към ММА
0

Конър Макгрегър отправи прощални слова към ММА. Голямата звезда на бойните спортове се готви за дебюта си в киното, като използва социалните мрежи, за да направи своеобразни сбогуване с октагона.

ММА, никога няма да те забравя! Лесна работа“, написа „Ноториъс“, като думите му буквално побъркаха мрежата. Заваляха коментари, като те бяха разнопосочни – от това да не се отказва, до такива които гласяха „отървахме се“.

Разбира се, Конър няма да е Конър, ако не търси провокация и не „опипва почвата“. Около час по-късно ирландецът направи ново съобщение, в стил „Терминатор“. „Ще се върна. За доброто на човечеството, трябва да се завърна“, като също така честити и рождения ден на Арнолд Шварценегер, който на 30 юли навърши 75 години.

Ситуацията около Макгрегър е доста раздвижена в последните дни. Той публикува наскоро кадри от пълноценна своя тренировка и загатна, че може да се върне в клетката на UFC до края на годината. В четвъртък пък бе съобщено, че бившият двукратен световен шампион ще дебютира в киното, като ще се снима в римейк на култовия екшън от 1989-а „Крайпътна къща“.