Начало ММА Koвингтън и Масвидал грабнаха бонусите на UFC 272
0

Koвингтън и Масвидал грабнаха бонусите на UFC 272

Koвингтън и Масвидал грабнаха бонусите на UFC 272
0

Главната битка на събитието UFC 272 си заслужи наградата за „Двубой на вечерта“. По-рано днес бившите претенденти за титла в UFC и бивши най-добри приятели и съквартиранти, Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън, премериха сили в пет рундов двубой. Зрелището, което те създадоха, им заслужи по още 50 000 долара върху хонорара им.

Новината за бонусите бе съобщена на официалната пресконференция след битките в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас. Въпреки конкуренцията на бруталния сблъсък Дос Аньос-Мойкано, Ковингтън и Масвидал прибраха бонусите в двубой, който завърши с резултат 49-46, 50-44, 50-45 в полза на Колби.

Другите двама бойци, които прибраха допълнителни премии са Кевин Холанд и Марина Мороз. Холанд надделя с ТКО във втория рунд над Алекс Оливейра. Това бе четвърти бонус в UFC за американеца. Мороз отказа бившата си съотборничка Мария Агапова със събмишън във втория рунд и това и донесе първия бонус в кариерата и.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".